<
020 - 7549910 info@gca-schoonmaak.nl

Agenda

Een overzicht van de komende beurzen...

logo-Jaarbeurs-Utrecht-300x120
ESEF en techni show 11-14 maart

Innoveren en samenwerken, daar draait het om bij ESEF. Nieuwe materialen, componenten en toepassingen worden gepresenteerd, flexibele oplossingen en technieken worden getoond. ESEF is hét event op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. ESEF 2014 wordt gehouden in hal 1 t/m 3 van Jaarbeurs Utrecht. Gelijktijdig vindt ook Techni-Show plaats. De combinatie van ESEF en Techni-Show biedt alle mogelijkheden voor de productiesector onder één dak.

Ipon onderwijs en ICT 19 – 20 maart
IPON is inmiddels al vele jaren de onmisbare informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is op gebied van ICT-toepassingen en -diensten. Er zijn workshops, presentaties en keynotes over zaken als: learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom.!

Eigen huis beurs 21 – 23 maart
Hier komt u in persoonlijk contact met specialisten welke u informeren over alle mogelijkheden en noviteiten op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Er een groots tuinpaviljoen waar u terecht kunt voor al uw plannen voor de tuin. Bezoek de beurs en…. REALISEER JE DROOMHUIS!

Huisartsenbeurs 22 maart
Op zaterdag 22 maart 2014 organiseert de Landelijke Huisartsen Vereniging (de belangenbehartiger van alle Nederlandse Huisartsen) in Jaarbeurs Utrecht voor de negende keer de Huisartsbeurs. Dé congresbeurs waar kennis, kunde, ervaring, producten en diensten op het gebied van de huisartsenzorg wordt gedeeld.

Zorg en ICT beurs 25 – 27 maart
Zorg & ICT is het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Het is de vakbeurs waar u op de hoogte raakt van de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied.

Second Home beurs 28 – 30 maart

Beautytrade 29 – 31 maart
Beauty Trade special is dé vakbeurs voor de persoonlijke verzorgingsbranche. Bezoek de beursvloer voor het laatste beautynieuws, advies over behandelingen en slimme ondernemerstips.

 

RAI  

Textielfair 11-13 maart Nationale Carriere Beurs 14-15 maart

Ben je bijna, of net afgestudeerd, in between jobs of gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is De Nationale Carrièrebeurs hét evenement voor jou!

Dental expo 20-22 maart Dentale zorg op hoog professioneel niveau heeft een hoge prioriteit voor de Nederlandse consument. In minder gunstige economische omstandigheden wordt echter kritisch gekeken naar de noodzakelijkheid van dentale behandelingen en de kosten van onderhoud en verzorging van het gebit. Inter traffic 25-28 maart

Privacy Policy