<
020 - 7549910 info@gca-schoonmaak.nl

Schoonmaak

De basis van het bestaan van ons bedrijf

Ook aan u, als opdrachtgever uit middelgrote en grote organisaties, levert GCA haar schoonmaak- en ondersteunende facilitaire diensten.

Na inventarisatie van uw object, levert GCA u een offerte aan op maat. Door gebruik te maken van efficiënte werkmethoden en een voor uw op maat gemaakt werkprogramma realiseert GCA samen met haar medewerkers de kwaliteit die u verlangt. GCA bewaakt deze kwaliteit door middel van metingen en rapportages uitgevoerd door gediplomeerde kwaliteitsinspecteurs.

GCA biedt een brede facilitaire expertise op elk niveau binnen haar organisatie. Zo biedt GCA haar opdrachtgevers ook de mogelijkheid om binnen één contract met één factuur gebruik te maken van al haar ‘ondersteunende’ facilitaire diensten.

Kwaliteit

Een goede “werkplekverzorging” wordt in hoge mate bepaald door de kwaliteit en vooral de efficiency van het schoonmaakonderhoud. GCA bereikt dit met een zorgvuldige planning, optimale taakbezetting, gerichte training, goed materiaal en dit alles onder de vakkundige leiding van gekwalificeerd leidinggevend personeel.

GCA streeft voortdurend naar optimalisatie van de productiviteit van haar personeel, welke uiteindelijk zal leiden tot een optimale prijs / kwaliteitverhouding.

Privacy Policy