<
020 - 7549910 info@gca-schoonmaak.nl

Vloerreiniging

Alles begint bij de basis....

Vloerreiniging

Uw vloeren zijn, ongeacht het materiaal waaruit deze bestaat, bij GCA in goede handen. Naast reiniging door speciale machines, reinigingsmiddelen en goed opgeleide vloerspecialisten, is het mogelijk om op het afwerkmateriaal van uw vloer een speciale coating aan te brengen die slijtage in de toekomst tegengaat.
Uiteraard is dit alleen mogelijk als de afwerking van uw vloer zich voor een dergelijke coating leent. GCA zet daarom altijd eerst een “proefstuk” op uw vloer om uw het uiteindelijke resultaat te tonen.
Om u een indruk te geven hoe uw vloer door de specialisten van GCA worden gereinigd, zie onze filmpje op youtube: de behandeling van een marmeren vloer in de Amsterdam RAI.

Tapijtreiniging

Naast het dagelijks onderhoud (stofzuigen, vlekverwijdering) verlengt u de levensduur van uw tapijt aanzienlijk door jaarlijks uw tapijt grondig te laten reinigen met speciale tapijtmachine, waardoor hardnekkig en aangekleefd vuil eveneens wordt verwijderd. Het ene tapijt is echter het andere niet. Vandaar dat u zich door GCA Schoonmaak kunt laten adviseren over de beste reinigingsmethode voor uw tapijt.

Privacy Policy