<
020 - 7549910 info@gca-schoonmaak.nl

Over GCA

Meer dan 20 jaar in de schoonmaak branche

GCA schoonmaak is een bedrijf waar zowel directie, managers maar bovenal de gespecialiseerde schoonmakers op de werkvloer enorm trots zijn. De trots en betrokkenheid van die laatste groep op ‘hun’ GCA is van essentieel belang. Want zij zijn de spreekwoordelijke infanteristen die, indien nodig, 24 uur per dag in de aanval zijn tegen de vervuilings- en afvalstromen binnen en buiten uw object.

GCA schoonmaak is sinds haar oprichting in 1992 meegegaan in de stormachtige ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche. Door altijd bij de ‘tijd’ te blijven, heeft GCA de afgelopen jaren steeds meer expertise in huis gehaald. Naast onze gespecialiseerde schoonmakers levert GCA ook andere facilitaire diensten zoals:

  • Groenvoorziening
  • Klein technisch onderhoud
  • Receptie- en huismeesterdiensten
  • Glas- en gevelreiniging
  • Computerreiniging

foto Michael“Ik voel mij enorm betrokken bij mijn mensen op de werkvloer. Ik mag nu dan directeur van GCA zijn, ooit ben ik zelf begonnen als schoonmaker. Ik heb de ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche van zeer dichtbij meegemaakt en weet uit ervaring hoe belangrijk het is om betrokken te zijn en blijven bij de mensen op de werkvloer. Ik kan met trots zeggen dat GCA naast representatieve, vooral flexibele en vakkundige schoonmaak teams op de werkvloer heeft lopen.” Michael Kronenburg, Directeur van GCA schoonmaak

Privacy Policy